Lediga Tjänster

Vi söker en IT-tekniker/nätverkstekniker

LAN Konsult söker en IT-tekniker/nätverkstekniker med ett par års erfarenhet med anställning så snart som möjligt eller i februari 2017. Du kommer att vara anställd i Sundsvall som konsult. I uppdraget ingår att åka runt till kundföretag främst i Sundsvall.

En viktig del i rollen som IT-tekniker innebär att på egen hand kunna driva ett installations-/supportuppdrag eller fungera i grupp som del i en IT avdelning. Som nätverkstekniker kommer du att ha ett helhetsansvar för uppdragen ute hos kund tillsammans eller med ditt team på cirka 2-3 personer.

I arbetsuppgifterna ingår felsökning, implementation, drift och förvaltning av nätverket. Samt Primärt gäller det nätverksutrustning från HP, Cisco och Unifi men även andra nätverksprodukter förekommer. Du kommer även att arbeta att arbeta med brandväggsadministration och VPN/DA/SSL/DNS med. Även naturligtvis användare support samt PC

Din profil

Du har minst två års arbetslivserfarenhet från en liknande roll som nätverkstekniker och har god kännedom kring nätverksutrustning som HP, Cisco och Aruba etc. Har du annan erfarenhet infrastruktur så som VPN/DA/SSL/DNS etc. och brandväggsadministration så är det starkt meriterande. En fördel är även certifikat i CCNA och CCNP samt en IT-relaterad utbildning och då särskilt inom nätverksteknik.

Som person är du serviceminded, lättlärd och har lätt för att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har ett stort intresse av nätverksteknik/PC och vill gärna fortsätta att utvecklas inom ditt område.

I och med att du kommer att arbeta som konsult är du konsultmässig i ditt sätt att vara och förstår vikten av att bidra på bästa sätt i teamet såväl som till kund.

Du innehar körkort och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift.

 

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta John Heffsten.
john.heffsten@lankonsult.se

Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt via e-post
jobba@lankonsult.se

 

LAN Konsult AB

Strandgatan 21
891 33 Örnsköldsvik

Telefon. 0660-985 55
Epost: info@lankonsult.se

Telefontider

Måndag-Fredag: 8.00-17.00

Lunchstängt: 12.00-13.00

Dag före helgdag: 8.00-13.00

Följ oss på Facebook!